shop

Home » Terrastafels » Terrastafel Trento

Terug naar overzicht
Steigerhouten tafel trento
Terrastafel steigerhoutTerrastafel steigerhoutTerrastafel steigerhout TrentoAfwerkingen

Terrastafel Trento

Blok-Tafel-expo
 • Afmeting*
 • Afwerking blad
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €

Op zoek naar een mooie, stoere terrastafel? De Trento is er één die overal tot z’n recht komt. Bovendien kenmerkt de tafel zich door zijn bijzondere prijs/kwaliteit verhouding. De tafel op de afbeelding heeft het formaat 1,6 x 0,8m. De poten van de Trento zijn 12,5 x 12,5cm.

Productbeschrijving

Mooie terrastafel gemaakt van gebruikt steigerhout voor buiten én binnen. De robuuste uitstraling van deze tafel past in elke omgeving.

Afwerking tafel
Zowel de poten als het tafelblad zijn gemaakt van gebruikt steigerhout. Steigerhout is zeer geschikt als basismateriaal voor buitenmeubels. Het materiaal heeft weinig onderhoud nodig, is duurzaam, milieuvriendelijk en relatief goedkoop. Om het steigerhout langer mooi te houden, kunt u de tafel door ons laten behandelen met een transparante lak of een whitewash/greywash/blackwash. Een behandeling geeft de meubels extra bescherming en maakt het hout waterafstotend.

Maatwerk
Staat uw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij maken graag een passende en scherpe offerte.

Kenmerken
Model: Trento
Formaat: 1,6 x 0,8 x 0,7m
Formaat poten: 12,5 x 12,5 cm
Materiaal: gebruikt steigerhout
Afwerking: transparante beschermlaag, whitewash,. greywash en blackwash
Levertijd: 1- 3 weken
Bezorgkosten Nederland: €27,75 ex. BTW

Veelgestelde vragen 

Heeft maatwerk een langere levertijd?
Dit is afhankelijk van het type maatwerk dat u wenst, in de meeste gevallen heeft het geen invloed op de levertijd. Om je maatwerk wensen en levertijd te bespreken kun je met onze klantenservice contact opnemen.

Gebruikt steigerhout is vaak wat grof, krijg je geen splinters als je aan tafel zit?
Het klopt inderdaad dat gebruikt steigerhout wat grofer is, dit is juist ook de charme omdat het een geleefd uiterlijk heeft. Voor het gebruik van onze tafel maken we een selectie van de mooiste planken. De planken schuren we ook voordat ze verwerkt worden tot tafelblad. Zodat u plinstervrij kunt tafelen!

Wordt deze tafel gemonteerd geleverd?
U hoeft de tafel niet zelf in elkaar te zetten na levering, hij wordt gemonteerd geleverd. Mocht de tafel niet in zijn geheel naar binnen passen dan kunt u na uw bestelling het beste contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen ervoor zorgen dat de tafel gedemonteerd geleverd wordt, montage kunt u eenvoudig zelf doen.


Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Terrastafel Trento”

We helpen u graag verder Neem contact op