shop

Home » Terrastafels » Terrastafel Robusto

Terug naar overzicht
Aanbieding!
Terrastafel steigerhout staal
Terrastafel steigerhout box stoelenTerrastafel robusto steigerhoutTerrastafel Robusto steigerhout rvsTafelpoot terrastafel RobustoAfwerkingen

Terrastafel Robusto

Blok-Tafel-expo
  • Afmeting*
  • Afwerking blad*

De steigerhouten terrastafel Robusto is onze best verkochte tafel en dat is niet zo gek. Het eenvoudige design in combinatie met twee stoere materialen (steigerhout en staal) maakt de tafel zo geliefd! Liever hardhout? Bekijk dan de Robusto met hardhout.

Productbeschrijving

De terrastafel is in meerdere maten leverbaar. Het model op de afbeelding is het instapformaat 1,6 x 0,8m. Staat uw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij doen u graag een voorstel.

Tafelblad
Het tafelblad van de Robusto is gemaakt van gebruikt steigerhout. De planken zijn in de lengte gelegd en zorgen voor een strakke uitstraling. Uiteraard zijn de planken zorgvuldig geschuurd en netjes afgewerkt.

Afwerking tafelblad
Wij kunnen het blad afwerken met een blanke lak. Dit adviseren wij ter bescherming van het blad. Bovendien kan het blad hierdoor eenvoudig worden afgenomen met een vochtige doek. Liever een kleur? Een whitewash, greywash of blackwash is ook mogelijk.

Frame verzinkt staal
Het frame van de tafel is gemaakt van verzinkt staal. Verzinkt ijzer heeft een kenmerkend, enigszins gevlekt, robuust uiterlijk. Het is bij uitstek geschikt voor gebruik in de open lucht. Het verzinkte staal zorgt ervoor dat de tafel langer mee gaat en strakker is afgewerkt. Verzinken is het aanbrengen van een dun laagje zink op een metalen voorwerp, op deze manier beschermen we het metaal tegen corrosie.

Kenmerken
Model: Robusto
Materiaal blad: gebruikt steigerhout
Materiaal frame: verzinkt staal
Formaat: 1,6 (l) x 0,8 (b) x 0.75 (h) meter. In verschillende formaten leverbaar.
Pootdikte: 6 cm
Afwerking blad: blank gelakt, whitewash, greywash, blackwash
Levertijd: 1-2 weken
Bezorgkosten Nederland: €27,75 ex. BTW

Veelgestelde vragen

Ik wil er stoelen met een armleuning onder plaatsen, wat is de hoogte tot onderzijde blad?
De hoogte tot onderzijde blad is circa 67 cm, wij adviseren minimaal 1 cm speling te houden. Indien uw stoel niet past kunnen wij naar wens de tafel iets hoger maken, neem hiervoor contact met ons op via onderstaand formulier.

Wat is de levertijd van een maatwerk tafel?

Dit hangt af wat precies het maatwerk aan de tafel is, wanneer het een aanpassing in de hoogte of lengte is kunt u rekening houden met circa 3 weken levertijd.

Wordt de tafel gemonteerd geleverd?

Ja, de tafel wordt in zijn geheel geleverd. De tafel is eenvoudig te demonteren mocht u de tafel in de winter willen opslaan. Mocht u de tafel liever gedemonteerd ontvangen bij levering, dan kunt u dit aangeven bij de klantenservice.


Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Terrastafel Robusto”

We helpen u graag verder Neem contact op