shop

Home » Kantoortafels » Vergadertafels » Vergadertafel Lausanne

Terug naar overzicht
Stoere tafel Lausanne steigerhout
Eettafel Arosa eikenStoere tafel Lausanne steigerhout

Vergadertafel Lausanne

Blok-Tafel-expo
  • Afmeting*
  • Uitvoering frame*
  • Afwerking blad*

Deze stoere tafel is een mooie aanwinst in elke kantoorruimte, vergaderruimte of wachtruimte. Het stalen frame vormt een mooi contrast met het blad en is leverbaar in zwart of wit. Deze stoere tafel is leverbaar in diverse maten, startend vanaf 160 (L) x 80 (B) x 75 (H) cm.

Productbeschrijving

De vergadertafel Lausanne heeft een blad van gebruikt steigerhout. Dit blad heeft een doorleefd uiterlijk door gebruik in de bouw en krijgt door ons een tweede leven. Een stoere, maar ook stijlvolle tafel.

Afwerking tafelblad
Voor het tafelblad zijn er verschillende afwerkingsvormen mogelijk. U kunt kiezen voor een transparante beschermlaag. Zo beschermt u het hout en kunt u de tafel eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een whitewash, greywash of blackwash.

Afwerking frame
De poten van de tafel kunnen we op verschillende manieren behandelen. Zo kunt u ze door ons laten behandelen met een zwarte of witte lak. Uiteraard zijn de poten netjes afgedopt om krassen op de vloer te voorkomen.

Type tafelblad
Naast een steigerhouten blad kunt u ook kiezen uit een ander type tafelblad. Namelijk:

  • Een blad van 1e klas Europees eiken. Dit is een traditioneel eikenhout. Het heeft een lichtgele spint en een zeer lichtbruine kern. De in de lengte gesneden nerf is goed zichtbaar en zorg voor een karakteristieke uitstraling.
  • Boomstamblad: dit blad bestaat uit twee doorsnedes van een eiken boom, met elk zijn eigen unieke vorm. Omdat het twee doorsnedes van een boom zijn sluiten ze niet naadloos op elkaar aan, dat is juist de charme van deze boomstam tafel.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Kenmerken
Model: Lausanne
Materiaal blad: Gebruikt steigerhout
Materiaal frame: staal
Formaat: vanaf 1,6 (L) x 0,8 (B) x 0,75 (H) cm.
Pootdikte:  8 x 3 cm
Oversteek blad: lengte 20 cm, breedte 10 cm
Afwerking: Onbehandeld, transparante beschermlaag, whitewash, greywash en blackwash
Levertijd: 1-3 weken
Bezorgkosten in Nederland €27,75 ex. BTW

Veelgestelde vragen

Uit hoeveel planken bestaat het blad?
Het aantal planken is afhankelijk van de breedte van de tafel. Voor een blad van 80 cm breed worden 4 planken toegepast, voor 100 cm 5 planken en voor 120 cm 6 planken.

Gebruikt steigerhout is vaak wat grof, krijg je geen splinters als je aan tafel zit?
Het klopt inderdaad dat gebruikt steigerhout wat grofer is, dit is juist ook de charme omdat het een geleefd uiterlijk heeft. Voor het gebruik van onze tafel maken we een selectie van de mooiste planken. De planken schuren we ook voordat ze verwerkt worden tot tafelblad. Zodat u plinstervrij kunt tafelen!

Heeft steigerhout voor binnen een afwerking nodig?
Voor binnen gebruik is een afwerking niet noodzakelijk, voor het onderhoud is dit wel te adviseren. Een behandeld blad kunt u gemakkelijk afnemen met een licht vochtige doek. De transparante beschermlaag kiest u met name voor de bescherming. De wash afwerkingen hebben naast de kleur ook een beschermende factor.

Leveren jullie ook op een etage?
De transporteur levert standaard tot aan de deur, voor een appartementencomplex betreft dit de deur van de portiek. Is er geen lift aanwezig, dan is het wellicht handig om de tafel gedemonteerd te laten komen, zodat u de tafel makkelijk naar boven krijgt. De montage dient u dan zelf te doen, wat redelijk eenvoudig is.


Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Vergadertafel Lausanne”

We helpen u graag verder Neem contact op