shop

Home » Kantoortafels » Vergadertafels » Vergadertafel Robusto Business

Terug naar overzicht
Aanbieding!
Vergadertafel Robusto Business
Steigerhouten vergadertafelVergadertafel Robusto BusinessVergadertafel steigerhoutRobusto tafel kantoorAfwerkingen steigerhoutVergadertafel Robusto Business

Vergadertafel Robusto Business

Blok-Tafel-expo
  • Afmeting*
  • Afwerking blad*

Een stoere én stijlvolle vergadertafel. Het blad van steigerhout gecombineerd met een blank stalen frame geven de tafel een industriële uitstraling en uniek karakter. Het afwerkingsniveau van de tafel is hoog. De tafel is nauwkeurig geschuurd, heeft geen scherpe randen en de poten zijn netjes afgedopt om krassen op de vloer te voorkomen.

Productbeschrijving

Met zijn steigerhouten blad en karakteristieke stalen frame is deze vergadertafel een aanwinst in uw kantoorruimte, vergaderruimte of wachtruimte. De kantoortafel is in meerdere maten leverbaar. Het model op de afbeelding heeft het formaat 160 (L) x 80 (B) x 75 (H) cm. Neem gerust contact met onze klantenservice op als u uw gewenste maat niet ziet staan. Het is geen enkel probleem om de tafel in een andere maat te maken.

Afwerking blad
Het tafelblad kunt u door ons laten behandelen. Standaard is het blad onbehandeld. Wij adviseren een afwerking met blanke lak, met name voor de bescherming van het hout. De white-, grey en blackwash geven naast de bescherming ook nog een kleur aan de planken.

Kenmerken
Model: Robusto Business Steigerhout
Materiaal frame: blank staal gelakt, 6×6 cm
Materiaal tafelblad: gebruikt steigerhout
Afwerking tafelblad: Onbehandeld, transparante lak, white wash, grey wash, black wash
Formaat: 1,6 (l) x 0,8 (b) x 0,75 (h) meter. In verschillende formaten leverbaar.
Levertijd:
1-3 weken
Bezorgkosten in Nederland: €27,75 ex. BTW

Veelgestelde vragen 

Wat is de levertijd voor maatwerk?
Dat is afhankelijk van de maatwerk wens. Wanneer het enkel de maatvoering is dan hoeft dit geen invloed te hebben op de levertijd van 1-3 weken.

Is een afwerking noodzakelijk?
Wij adviseren een afwerking, met name voor de bescherming van het hout. Wanneer er iets gemorst wordt op het blad met een afwerking kan deze gemakkelijk worden afgenomen. De white-, grey en blackwash geven naast de bescherming ook nog een kleur aan de planken.

Wat is de hoogte tot onderzijde tafel?
Van de vloer tot onderzijde is circa 66 cm. Bij het gebruik van stoelen met een armleuning adviseren wij minimaal 1 cm speling aan te houden, zodat de bekleding van de stoel niet langs de tafel schaaft.


Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Vergadertafel Robusto Business”

We helpen u graag verder Neem contact op