shop

Home » Kantoortafels » Vergadertafels » Vergadertafel Grindelwald

Terug naar overzicht
Vergadertafel Grindelwald 1e klas eiken
Eettafel Grindelwald 1e klas eiken

Vergadertafel Grindelwald

Blok-Tafel-expo
  • Afmeting*
  • Uitvoering frame*
  • Afwerking blad*

Soms is eenvoud het allermooiste. Deze vergadertafel bewijst dit. De Grindelwald is subtiel, maar ook stoer door zijn stalen onderstel. De tafel is in verschillende maten leverbaar. Het instapformaat is 1,6 x 0,8 m met een hoogte van 75 cm. Wij maken graag de tafel voor u op maat, mocht u uw gewenste formaat niet zien staan.

Productbeschrijving

De vergadertafel Grindelwald heeft een blad gemaakt van 1e klas Europees eiken. Dit is een strak blad met een vlak oppervlak en weinig noesten. Het blad is 3 centimeter dik. Het frame is gemaakt van staal. Standaard is het staal onbehandeld en heeft het een grijs, stoer uiterlijk. U kunt het frame ook door ons laten behandelen met een zwarte of witte lak.

Afwerking tafelblad
Ook het tafelblad kunt u laten behandelen met bijvoorbeeld een transparante beschermlaag. Dit beschermt het blad tegen vlekken en kringen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een whitewash, greywash of blackwash.

Type tafelblad
Naast een eiken blad kunt u ook kiezen uit een ander type tafelblad. Namelijk:

  • Gebruikt steigerhout: dit blad heeft een doorleefd uiterlijk en een geheel eigen karakter, doordat de planken lange tijd in de bouw gebruikt zijn
  • Eiken boomstamdelen: dit blad bestaat uit twee doorsnedes van een boomstam. Met schors aan de zijkanten van het blad haal je letterlijk de natuur in huis of op kantoor!

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Kenmerken
Model: Grindelwald
Materiaal: 1e klas Europees eiken
Formaat: 1,6 (L) x 0,8 (B) x 0,75 (H) cm
Pootdikte: 8 x 3 cm
Oversteek blad: lengte 20 cm, breedte 10 cm
Levertijd: 1-3 weken
Bezorgkosten in Nederland: €27,75 ex. BTW

Veelgestelde vragen 

Uit hoeveel planken bestaat het blad?
Het aantal planken is afhankelijk van de breedte van de tafel. Voor een blad van 80 cm breed worden 4 planken toegepast, voor 100 cm 5 planken en voor 120 cm 6 planken.

Wordt deze tafel gemonteerd geleverd?
U hoeft de tafel niet zelf in elkaar te zetten na levering, hij wordt gemonteerd geleverd. Mocht de tafel niet in zijn geheel naar binnen passen dan kunt u na uw bestelling het beste contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen ervoor zorgen dat de tafel gedemonteerd geleverd wordt, montage kunt u eenvoudig zelf doen.

Hoe maak ik deze tafel schoon?
Neem de tafel zoveel mogelijk af met een droge doek. Grote hoeveelheden water zijn niet goed voor houten producten; probeer de tafel dus droog te houden en maak eventuele vlekken met zo min mogelijk water schoon. Het beste is om de tafel vooraf af te laten werken met een blanke lak, zou kunt u de tafel gemakkelijk met een licht vochtige doek afnemen.


Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Vergadertafel Grindelwald”

We helpen u graag verder Neem contact op