shop

Home » Kantoortafels » Bureaus » Bureau Kaapstad White

Terug naar overzicht
Bureau Eiken White Kaapstad
Bureau Kaapstad Wit

Bureau Kaapstad White

Blok-Tafel-expo
  • Afmeting*
  • Afwerking blad*

Een strakke, moderne eettafel in Scandinavische stijl. De tafel kenmerkt zich door het strak gespoten frame van koud gewalst staal en een stijlvol eiken tafelblad. Dit blad is gemaakt van 1e klas eiken en is 3 centimeter dik. De tafel is ook verkrijgbaar met een RVS frame. Bekijk hier de Kaapstad RVS.

Productbeschrijving

Dit bureau heeft een wit gespoten frame met poten van 4 x 10 cm dik. Het model op de afbeelding is het instapformaat: 1,8 x 0,8 m. Wij leveren de tafel ook op maat! Mocht uw gewenste maat er niet tussen staan, neem dan contact op met onze klantenservice.

Afwerking tafelblad
Het blad is gemaakt van 1e klas Europees eiken. Dit is een strak en rustig blad met slechts een paar noesten. Standaard is het blad onbehandeld. Wij adviseren echter het blad te laten behandelen met een blanke lak, voor extra bescherming tegen vlekken en kringen. Wenst u liever een andere uitstraling of kleur dan kunnen wij het blad behandelen met een Rubio Monocoat afwerking, voor prijzen en beschikbare kleuren kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kenmerken
Model: Kaapstad White
Materiaal blad: 1e klas Europees eiken
Materiaal frame: staal (wit gespoten)
Formaat: vanaf 1,8 (L) x 0,8 (B) x 0,75 (H) cm
Dikte blad: 3 cm
Levertijd: 1-3 weken
Bezorgkosten in Nederland: €27,75 ex. BTW

Veelgestelde vragen

Heeft maatwerk een langere levertijd?
Dit is afhankelijk van het type maatwerk dat u wenst, in de meeste gevallen heeft het geen invloed op de levertijd. Om je maatwerk wensen en levertijd te bespreken kan je via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Wat houdt 1e klasse eiken in?
1e klasse eiken is het meest gave stuk eikenhout. In dit blad zitten hooguit een paar noesten, waardoor het blad heel rustig en strak oogt.  Indien een rustieke uitstraling gewenst is kunnen wij ook een blad in 2e of 3e klasse eiken leveren, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Verandert de blanke lak de uitstraling van het blad?
De glansgraad van de blanke lak die wij gebruik is zeer nihil en heeft daarbij nauwelijks invloed op de uitstraling van het blad. Wij adviseren de blanke lak om het blad te beschermen tegen vlekken, zo blijft het blad langer mooi en is het gemakkelijk te onderhouden.


Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Bureau Kaapstad White”

We helpen u graag verder Neem contact op