shop

Home » Kantoortafels » Bureaus » Bureau Kaapstad RVS

Terug naar overzicht
Bureau RVS eiken Kaapstad
Bureau RVS eiken Kaapstad

Bureau Kaapstad RVS

Blok-Tafel-expo
  • Afmeting*
  • Afwerking blad*

Deze prachtige tafel Kaapstad haalt zijn moderne uitstraling uit het strakke en stoere design. De tafel heeft een blad van 1e klas Europees eiken. Het blad is 3 centimeter dik en zwevend op een RVS frame gelegd. Voor een echte Scandinavische uitstraling kun je kiezen voor een wit frame! Bekijk hier de Kaapstad White.

Productbeschrijving

Dit bureau is leverbaar vanaf 1,8 x 0,8 m. Staat uw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij maken de tafel graag voor u op maat!

Afwerking blad
Het tafelblad is standaard onbehandeld, maar wij kunnen we tafel behandelen met een blanke lak. Dit beschermt het tafelblad tegen vlekken en kringen. Bovendien kunt u hierdoor de tafel eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Wens je liever een andere uitstraling of kleur dan kunnen wij het blad behandelen met een Rubio Monocoat afwerking, voor prijzen en beschikbare kleuren kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kenmerken
Model: Kaapstad RVS
Materiaal: 1e klas Eiken en frame van staal
Formaat: vanaf 1,8 (L) x 0,8 (B) x 0,75 (H) cm
Dikte blad: 3 cm
Levertijd: 1-3 weken
Bezorgkosten in Nederland: €27,75 ex. BTW

Veelgestelde vragen

Verandert de blanke lak de uitstraling van het blad?
De glansgraad van de blanke lak die wij gebruik is zeer nihil en heeft daarbij nauwelijks invloed op de uitstraling van het blad. Wij adviseren de blanke lak om het blad te beschermen tegen vlekken, zo blijft het blad langer mooi en is het gemakkelijk te onderhouden.

Leveren jullie ook op een etage?
De transporteur levert standaard tot aan de deur, voor een appartementencomplex betreft dit de deur van de portiek. Is er geen lift aanwezig, dan is het wellicht handig om de tafel gedemonteerd te laten komen, zodat u de tafel makkelijk naar boven krijgt. De montage dient u dan zelf te doen, wat redelijk eenvoudig is.

Moet de tafel nog gemonteerd worden?
Nee dat is niet nodig, de tafel wordt gemonteerd geleverd. Belangrijk is wel dat de tafel in zijn geheel naar binnen past. Indien de situatie dit niet toe laat, neem dan even contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.


Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Bureau Kaapstad RVS”

We helpen u graag verder Neem contact op