shop

Home » Horecatafels » Horecatafel MOOK Milaan

Terug naar overzicht
Aanbieding!
Eiken-horecatafel
Horecatafel eiken balken MOOK MilaanEiken balken kantoortafelEiken balken kantoortafelEiken balken kantoortafelFrame: onbehandeld, zwart of wit

Horecatafel MOOK Milaan

Blok-Tafel-expo
  • Afmeting*
  • Uitvoering frame*
  • Afwerking blad*

Stoere handgemaakte horecatafel in industriële stijl. De tafel heeft een blad gemaakt van eiken balken en een wit frame van staal. Het instapformaat van de tafel is 1,8 x 1m.

Productbeschrijving

Bent u op zoek naar een speciale maat? Wij leveren de horecatafel ook op maat. Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

Afwerking blad
Het blad is gemaakt van stoere eiken balken. Wij raden aan het blad af te werken met een blanke lak. Dit verlengt de duurzaamheid van de tafel; het beschermt de tafel tegen vocht en voorkomt vlekken en kringen.

Afwerking frame
Het industriële onderstel is gemaakt van warmgewalste stalen kokerprofielen. Warmgewalst staal is een bijzonder materiaal en erg populair in designontwerpen, onder andere door zijn authentieke uitstraling. Het staal wordt heet vervaardigd waarbij de walslaag er nog op zit. Standaard is het stalen onderstel van de tafel onbehandeld, maar het is ook mogelijk om het frame zwart of wit te laten spuiten. Bij de foto’s kunt u de drie opties goed bekijken. Kiest u voor onbehandeld staal, dan adviseren wij om het staalwerk af en toe met een vettige doek af te nemen. Als het staal voorzien is van een dun laagje vet, zal het staal niet gaan roesten.

Type tafelblad
Naast een eiken balken blad, kunt u ook kiezen uit een ander type tafelblad. Namelijk:

  • Rustiek eiken blad
  • Zwaar rustiek eiken blad
  • Boomstamblad
  • HPL wit blad
  • Steigerhouten blad

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Kenmerken
Model: MOOK Milaan
Formaat: 1,8 x 1 x 0,75m
Pootdikte: 10 x 10 cm
Afwerkingen frame: Onbehandeld, wit (RAL9010), zwart (RAL9005)
Bladtype: eiken balken
Bladdikte: 4 cm
Afwerkingen blad: Onbehandeld, blanke lak
Levertijd: Circa 3-5 weken
Bezorgkosten Nederland: €27,75 ex. BTW

Veelgestelde vragen

Kan het frame ook op de kopse kant geplaatst worden?

Dat is zeker mogelijk.Standaard hanteren wij 10 cm oversteek aan de kopse kanten. Heeft u andere wensen, dan kunt u dit aangeven bij onze klantenservice.

Waarom adviseren jullie een blanke lak?
Een onbehandeld blad is gevoelig voor vocht en vlekken, de blanke lak beschermt daartegen. De blanke lak heeft nagenoeg geen invloed op de kleur of uitstraling van het blad.

Ik zou graag een andere afmeting wensen dan jullie aanbieden, is dat mogelijk?

Dat is zeker mogelijk, wij kunnen de tafel in elke gewenste maat leveren. Onze klantenservice kunt u informeren over de mogelijkheden en prijzen.


Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Horecatafel MOOK Milaan”

We helpen u graag verder Neem contact op