shop

Home » Horecatafels » Horecatafel MOOK Kopenhagen

Terug naar overzicht
Aanbieding!
Horecatafel eiken scandinavische stijl
Eiken balken kantoortafelEiken balken kantoortafelHorecatafel eiken balkenFrame: onbehandeld, zwart, witRustiek eiken tafelRustiek eiken kantoortafel

Horecatafel MOOK Kopenhagen

Blok-Tafel-expo
  • Afmeting*
  • Uitvoering frame*
  • Afwerking blad*

Duurzaam, simplistisch en strak. Deze tafel heeft het allemaal! Een stoere horecatafel in Scandinavische stijl. Liever een zwart of onbehandeld stalen onderstel? Geen probleem! De tafel is leverbaar vanaf 1,8 x 8m. Ook maatwerk mogelijk.

Productbeschrijving

Het stijlvolle blad van eiken balken in combinatie met het stalen frame geeft elk interieur de gewenste hippe uitstraling! Het blad heeft een dikte van 4 centimeter.

Afwerking blad
Wij adviseren het eiken blad af te laten werken met een blanke lak. Dit beschermt het tafelblad tegen vocht en voorkomt kringen en vlekken. De blanke lak heeft geen invloed op de kleur of uitstraling van de blad.

Afwerking frame
Het industriële onderstel is gemaakt van warmgewalste stalen kokerprofielen. Warmgewalst staal is een bijzonder materiaal en erg populair in designontwerpen, onder andere door zijn authentieke uitstraling. Het staal wordt heet vervaardigd waarbij de walslaag er nog op zit. Standaard is het stalen onderstel van de tafel onbehandeld, maar het is ook mogelijk om het frame zwart of wit te laten spuiten. Bij de foto’s kun je de drie opties goed bekijken. Kies je voor onbehandeld staal, dan adviseren wij om het staalwerk af en toe met een vettige doek af te nemen. Als het staal voorzien is van een dun laagje vet, zal het staal niet gaan roesten.

Type tafelblad
Naast een eiken balken blad, kunt u ook kiezen uit een ander type tafelblad. Namelijk:

  • Rustiek eiken blad
  • Zwaar rustiek eiken blad
  • Boomstamblad
  • HPL wit blad
  • Steigerhouten blad

Kenmerken
Model: horecatafel MOOK Kopenhagen
Formaat: v.a. 1,8 x 1 x 0,75m
Pootdikte: 8 x 6 cm
Afwerkingen frame: Onbehandeld, wit (RAL9010), zwart (RAL9005)
Bladtype: Eiken balken blad
Bladdikte: 4 cm
Afwerkingen blad: Onbehandeld, blanke lak
Levertijd: Circa 3-5 weken
Bezorgkosten Nederland: €27,75 ex. BTW

Veelgestelde vragen

Waarom adviseren jullie een blanke lak?
Een onbehandeld blad is gevoelig voor vocht en vlekken, de blanke lak beschermt daartegen. De blanke lak heeft nagenoeg geen invloed op de kleur of uitstraling van het blad.

Ik zou graag een andere afmeting wensen dan jullie aanbieden, is dat mogelijk?

Dat is zeker mogelijk, wij kunnen de tafel in elke gewenste maat leveren. Onze klantenservice kunt u informeren over de mogelijkheden en prijzen.

Waarom zitten er bouten aan de zijkanten van sommige bladen?
Deze bouten dragen bij aan het industriële uiterlijk van het blad. Tevens draagt het ook bij aan de constructie en draagkracht van het blad.

Wil je de bouten liever niet?
Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.


Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Horecatafel MOOK Kopenhagen”

We helpen u graag verder Neem contact op