Tafelexpo ontwikkelt en produceert hoge kwaliteit kantoortafels, bureaus en terrastafels in verschillende soorten en maten voor bedrijven. Of het nu meubels zijn voor het inrichten van een kantoor, restaurant, café, hotel of camping, wij denken met de klant mee, geven graag deskundig advies en beschikken over de juiste vakmensen.

Tafelexpo maakt de gehele collectie zelf, wat zorgt voor een uniek en zeer betaalbaar assortiment. Want in onze ogen hoeft een premium kwaliteit niet te betekenen dat je de hoofdprijs moet betalen. Omdat wij de kantoortafels, bureaus, vergadertafels en terrastafels in eigen beheer maken, kunnen we de lengte, breedte en hoogte van de tafel precies aanpassen aan jouw wensen.

Wij leveren onze meubels aan bekende en minder bekende bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland. Ook leveren wij veel aan projectinrichters en hoveniers.

Heb je interesse in één van onze tafels? Wil je een tafel door ons op maat laten maken? Of heb je hulp nodig bij de materiaalkeuze en de afwerking van de tafel? Neem dan gerust contact met ons op. Het vakkundige team van Tafelexpo staat voor je klaar.

Onze klanten: 

Klanten Tafelexpo