Hooutbewerking

Over ons

Tafelexpo is een ambachtelijke meubelmakerij van Nederlandse origine. Het bedrijf is opgericht door Pascal Lakeman, Harm van Kessel en Paul Goossens. Wij houden ons dagelijks bezig met de productie van de mooiste industriële tafels, eettafels, salontafels en bijzettafels. Dit doen we zowel voor de particuliere – als de zakelijke markt.

Vrijwel alle tafels produceren wij in eigen beheer vanuit de werkplaats in het Friese Zwaagwesteinde. In ons ruime assortiment vind je uitsluitend premium tafels van de allerbeste kwaliteit. En omdat wij werken met verschillende soorten stalen frames en houten tafelbladen is er voor ieder wat wils. Bij het vervaardigen van de tafels kiezen we altijd voor de beste en bij voorkeur lokale materialen. Zo maken wij veel gebruik van eikenhout, dat geroemd wordt vanwege het hoogwaardige karakter. De combinatie van een stalen frame en een eikenhouten blad geeft een stoere en robuuste uitstraling aan elke tafel. Ook maken wij graag gebruik van steigerhout. Omdat steigerhout gemaakt is van gerecycled hout geeft dit een zeer uniek en duurzaam karakter aan de tafel. Welk materiaal jouw voorkeur ook heeft, alle meubels produceren wij met veel zorg en toewijding en dat zie je terug in de prachtige eindresultaten.

Onze kernwaarden

Bij Tafelexpo ben je verzekerd van stoere, robuuste high end industriële tafels die nog door echte vakmensen op ambachtelijke wijze worden vervaardigd. Verder staan wij voor:

  • Bijzondere tafels. Elke tafel is een uniek vervaardigd product;
  • Gedegen advies over materiaalkeuze, stijl en afwerking;
  • Maatwerkoplossingen, waarbij vrijwel alles mogelijk is;
  • Een snelle en flexibele levering;
  • 14 dagen bedenktijd.

Onze focus ligt op het vervaardigen van ambachtelijke high end, maar tevens betaalbare tafels. Maar ook voor het maken van unieke en bijpassende (eetkamer)stoelen draaien wij onze hand niet om. En omdat wij geen geld uitgeven aan dure winkelpanden, kunnen wij onze bijzondere tafels (en toebehoren) tegen zeer aantrekkelijke tarieven op de markt brengen.

Tafelexpo maakt onderdeel uit van Design Stores BV.

Adresgegevens

Design Stores BV

Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam

 

Contact

Telefoon: 020 2334348 (09:00 – 18:00 uur)
E-mail:     klantenservice@tafelexpo.nl