Beitels voor houtbewerking

Maatwerk

Heb je een mooi ontwerp gezien op onze site, maar voldoet de tafel net niet helemaal aan jouw wensen? Bij Tafelexpo is dit geen enkel probleem. Of je nu andere afmetingen wilt, andere wensen hebt qua design of de voorkeur geeft aan een ander kleurtje maakt niet uit, onze vakmensen maken de tafel met alle plezier geheel voor je op maat zodat het meubelstuk perfect past in jouw interieur.

Vele maatwerkmogelijkheden

Het fijne van hout is dat het een zeer goed te bewerken materiaal is. Hierdoor zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Zowel qua design, kleur als maatvoeringen kunnen onze meubelmakers alle kanten op. Een bijkomend voordeel van een op maat gemaakte tafel is dat je zeker weet dat je een ambachtelijk én uniek meubelstuk in huis hebt, dat nog gemaakt is door mensen met passie voor het vak.

Zeer betaalbare maatwerkoplossingen

Omdat alle meubels in eigen beheer worden vervaardigd in onze werkplaats in het Friese Zwaagwesteinde, kunnen wij elke gewenste aanpassing voor je doorvoeren zonder veel bijkomende kosten. Om de prijs hoef je het dus zeker niet te laten. En omdat wij niet afhankelijk zijn van derden kunnen we de aanpassingen relatief snel voor je doorvoeren.

Aanvullende informatie over maatwerkmeubelen

Heb je interesse in een op maat gemaakte tafel, maar weet je nog niet precies wat je wilt? De vakmensen van Tafelexpo geven je met alle plezier advies over de verschillende soorten hout, de keuze in de onderstellen en de mogelijkheden op het gebied van de afwerking van de tafels. Heb je zelf ideeën die je ons wilt voorleggen? Daag ons gerust uit. Wij gaan graag met je om tafel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat je wensen voor ons achter via het contactformulier. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de opties te bespreken.