Onze producten zijn ambachtelijk vervaardigd en van hoge kwaliteit. Omdat we staan voor de kwaliteit van ons werk en de producten geven wij garantie voor het geval dat er iets niet goed mee is. We maken hierbij wel een onderscheid tussen de verschillende houtsoorten die we gebruiken. Steigerhouten tafels hebben een garantie van drie maanden, omdat het gaat om gerecycled hout. Eikenhouten tafels hebben twee jaar garantie, omdat het om hout van hoge kwaliteit gaat. De garantie is op (productie)fouten van en in het materiaal, niet voor beschadigingen die door eigen toedoen zijn ontstaan.

Mochten de door ons geleverde producten gebreken vertonen in het materiaal, dan herstellen we deze. Is herstel niet mogelijk dan leveren we een nieuw frame of tafelblad, het is zelfs mogelijk een geheel nieuwe tafel te leveren. We doen dit zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen een maand na de melding. Vanzelfsprekend geldt deze garantie niet als door u zelf, of er door derden wijzigingen aan het product zijn aangebracht. Tevens geldt de garantie niet als u de tafels heeft gebruikt voor andere doeleinden dan waar een tafel redelijkerwijs voor gebruikt wordt.

Kijk voor meer informatie naar onze algemene voorwaarden. Mocht u vragen hebben ten aanzien van onze garantie, neem dan contact op via het contactformulier of bel 020 – 233 43 48.